NANA szoptatós póló - navy

NANA szoptatós póló - navy
NANA szoptatós póló - navy
NANA szoptatós póló - navy
NANA szoptatós póló - navy
NANA szoptatós póló - navy

NANA szoptatós póló - navy

  • Oversized nyári póló.
  • Két rejtett cipzárral.
  • Anyagösszetétel: 95% pamut, 5% spandex.
  • Így ápold: Mosás 30°C-on vagy alatt.
  • Nem fehéríthető.
  • Szárítógép használata tilos, vasalás alacsony hőfokon (110°C).

 

Az új kedvenc szoptatós pólód. Viseld bátran játszótérre, otthon, vagy kimozdulni: a rejtett cipzáraknak köszönhetően pofonegyszerű és diszkrét a szoptatás! S ami a legjobb az egészben: az a póló Cinta x Lillemor kollaborációban született, így bármelyik "cintás" hímzéssel kérheted! Ebben az esetben a gyártási idő miatt a kézhezvételre 12-14 napot számolj.

Miért pont NANA? Minden ruhadarabunk neve "édesanya"-t jelent valamilyen nyelven. A NANA például szanszkritül.

Valami melegebb vagy más fazonú szoptatós felsőre vágysz? Két tippünk is van a LILLEMOR oldalán: ha alkalmi, csinosabb szoptatós pulcsit keresel, az AMA-t ajánljuk, ha pedig egy strapabíró, játszótéri darabot, akkor a NAI-t vagy az IBU-T.

Részletek

Az új kedvenc szoptatós pólód. Egyedülálló tervezés, kényelmes sztreccs pamutból, így várandósan is tökéletes viselet. Nyárra a lehető legszuperebb választás ez a szoptatós póló, otthonra, játszótérre, vagy ahová jól esik: a rejtett cipzáraknak köszönhetően ugyanis:

 

  1. Diszkréten és könnyen tudsz szoptatni bárhol, bármikor.
  2. Nem látszik a pólón, hogy szoptatós darab, így magabiztosan viselheted.

 

S ami a legjobb az egészben: az a póló Cinta x Lillemor kollaborációban született, így bármelyik "cintás" hímzéssel kérheted! Nézz rá a Cinta Momlájf zseniális darabjaira itt!

 

Nincs raktáron a kedvenc szoptatós póló színed vagy a méreted? Nézz körül a Kicsi Kincsben, lehet, hogy náluk még van! Bizonytalan vagy a méretben, vagy a fazonban? Szintén a Kicsi Kincset ajánljuk, ott bármikor lehetőséged van felpróbálni a kinézett fazonokat.

 

 

Időről időre megjelenünk piacokon is - az aktualitásokról Instagramon és Facebookon értesítünk, így érdemes követned az oldalunkat!

Adatok
Cikkszám
658752
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!