Kik vagyunk?

 

 

Kezdő anyaként megtapasztaltam az anyaság magasságait és mélységeit. Próbálok mindent jól csinálni, de néha nem megy. Egy nehéz nap után belenézek a tükörbe és látom, hogy hajat kéne mosnom már, majd eszembe jut, hogy a délelőtt elindított mosógépet még nem teregettem ki. Összegumizom anya kontyba a hajam, mosógép felé menet kiöntöm a reggelről megmaradt kávémat, lecserélem a felsőm amit leevett a kisfiam. Közben ránézek a naptárra, holnapra be van írva: Énidő! Jessz! Mit csináljak tornázzak, aludjak, hajat mossak, nézzek egy jó filmet, vagy csak nyomkodjam a telóm? Miközben ezen gondolkodom másodszor ébred fel a kisfiam. Biztos jön a foga vagy front van, esetleg mozgásfejlődés vagy növekedési ugrás vagy a szeparációs szorongás miatt, de lehet, hogy csak a szél. Aztán amikor sikerül elaltatnom és édesen szuszog percekig csak nézem őt. Miután kiosonok, a telefonomon folytatom az aznap készített képek a nézegetését.

Még csak egy éve vagyok anya, azóta elég sokszor nevetek magamon (előfordul, hogy sírok). Az internetet bújva sokszor olvasom, hogy más anyák is hasonló cipőben járnak, mint mi a férjemmel. Így találtunk ki együtt a Cintát.

Szeretnénk a hétköznapotokat feldobni, anyai igazságokkal, beszólásokkal, anyasághoz köthető szövegekkel. Ha vásárláskor nem találod a pénztárcád mert a táskád tele van a gyerek cuccaival vagy ha csak elsétálsz a tükör előtt és rápillantasz a pólódra, akkor jusson eszedbe, hogy nagyszerűen csinálod!

Pólóinkra gépi hímzéssel, táskáinkra nyomtatva készülnek a feliratok, amiket variálva is kérhettek.

 

Zsófi és  Tomi